Ana Sayfa  /    /  Domuz kartları Meclis'i karıştırdı !
  • Facebook da Paylaş
Domuz kartları Meclis'i karıştırdı !
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4063 okunma
TBMM'de bugüne kadar eşine rastlanmayan bir olay yaşandı. Arınç'ın göreve getirdiği Meclis İç Hizmetler Müdürü Yılmaz Yalçın inanılmaz bir intikamın kurbanı oldu.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Meclis'teki tüm milletvekillerine Yalçın'ın imza ve kaşesiyle üzerinde domuz resmi ve "mutlu yıllar" yazısı bulunan tebrik kartı gönderdi. TBMM antetli zarfa konulan domuzlu tebrik kartları bazı milletvekillerinin eline geçince posta kutularından toplatıldı. Meclis yönetimini, milletvekillerini ve Yalçın'ı şok eden kartlar, 9 günlük bayram tatili öncesinde 6 Ocak Cuma günüTBMM'ye geldi. Kartlarda, Yalçın'ın bir kaşe ve imzası kopyalanarak yaptırılan özel kaşe basılıydı.


Durumu anlamayan Yılmaz Yalçın'a bağlı dağıtım merkezi, kartları tüm milletvekillerinin posta kutularına attı. Zarfları açan milletvekillerinin uyarısı üzerine Meclis yönetimi domuzlu tebrik kartlarını tüm milletvekillerinin posta kutularından toplattı. Yapılan ilk araştırmada zarfların Dikmen Postanesi'nden gönderildiği saptandı ancak kimin gönderdiği belirlenemedi. Şakacıların "Meclis çalışanı" olduğu sanılıyor Refahyol'da Çevre Bakanlığı'nda bürokrat olan Yalçın, AK Parti Tokat Milletvekili Ergun Dağcıoğlu'nun danışmanlığından Meclis'e geçti. Yalçın'dan, muhafazakar tutumu nedeniyle intikam alındığı öne sürülüyor.

haber7

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1