Ana Sayfa  /    /  Baykal, torunlarıyla bayram namazı kıldı
  • Facebook da Paylaş
Baykal, torunlarıyla bayram namazı kıldı
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4067 okunma
Kurban Bayramı'nı ailesiyle birlikte Antalya'da geçiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, bayram namazını torunları Alican ve Mehmet Erkılıç ile birlikte H. Mehmet Çiçek Camii'nde kıldı.
Geceyi kızı Aslı Baykal'ın Lara'daki Muhsin Adıyaman Sitesi'nde bulunan evinde geçiren CHP Lideri Baykal, torunları 12 yaşındaki Alican ve 14 yaşındaki Mehmet Erkılıç ile evden çıktı. Baykal, torunları ve kendisini bekleyen CHP İl Başkanı Ömer Melli ile birlikte bayram namazını kılmak üzere Şirinyalı Mahallesi'ndeki H. Mehmet Çiçek Camii'ne gitti. Baykal, cami girişinde kendisini görüntülemek isteyen gazetecileri, “Çocuklar lütfen, burası cami” diyerek engellemeye çalıştı. Baykal, cami girişinde torunlarının ayakkabısı ve kendi ayakkabısını ayakkabılığa kaldırdı.
Baykal, namaz sırasında iki torununu sol tarafına oturttu. Baykal'a namaz sırasında CHP Antalya Milletvekili Osman Kaptan da eşlik etti. Namazdan çıkan Deniz Baykal, merdivenlerden inerken, bir vatandaşın uzattığı cami yardımlaşma kutusuna 20 YTL bıraktı.

“Herkesin bayramını kutluyorum” diyen Baykal gazetecilerin soruları üzerine torunlarıyla birlikte ilk defa bayram namazına geldiğini söyledi. Baykal, “Torunlarımın artık çağı geldi. Onlara da babalık, dedelik görevimiz, ilk kez onları da getirdim. Bundan sonra onlar kendi kararını alırlar” diye konuştu. Baykal, “Artık bayram namazlarına birlikte mi geleceksiniz?” sorusu üzerine, “O da olabilir ama artık kendileri de gelebilir” yanıtını verdi. CHP lideri Baykal, adına kurban kesilmesi için bir hayır kurumuna vekalet verdiğini söyledi.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1