Ana Sayfa  /  DÜNYA  /  Roma'daki Diplomasi Festivali'nde Türkiye konuşuldu
  • Facebook da Paylaş
Roma'daki Diplomasi Festivali'nde Türkiye konuşuldu
  • 19-10-2017
  • 0 yorum
  • 4376 okunma
“Uluslararası toplum Halepçe katliamında Saddam Hüseyin'e, Hama'daki katliamdan ötürü Beşar Esad'e zamanında gerekli tepkileri göstermiş olsaydı, bugünlere gelinmemiş olabilirdi” diyen Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Esenli, bugün de uluslararası medyanın terör örgütü PKK-PYD'ye romantizmle yaklaştığına dikkat çekti.

'nin Roma Büyükelçisi , "Türk ordusu, Fırat Kalkanı Operasyonu'yla önemli bir alanı 'tan temizledi ancak uluslararası medya buna sessiz kaldı. Öte yandan, terör örgütü PKK-PYD'ye romantizmle (uluslararası medya) yaklaşılıyor." dedi.

İtalya'nın başkenti Roma'da bu yıl 8'incisi düzenlenen ""nin ilk gününde, Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Esenli, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Valeria Giannotta ve Luiss Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Germano Dottori'nin katıldığı Yancı Basın Derneğindeki seminerde Türkiye ve bölgesindeki gelişmeler ele alındı.

Büyükelçi Esenli, Türkiye ve çevresinin 1970'li yıllardan itibaren siyasi, ekonomik ve sosyal olayların merkezinde yer aldığını ve bu nedenle bunların ister istemez Türkiye'ye de etkileri olduğunu kaydetti.

Etiketler : roma - türkiye - festival -
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1