Ana Sayfa  /  HAYAT-SAĞLIK  /  İsrail’e Rağmen Kudüs’te İftar Programı
  • Facebook da Paylaş
İsrail’e Rağmen Kudüs’te İftar Programı
  • 01-07-2015
  • 0 yorum
  • 4242 okunma
Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatci, Mazlumlar İçin İnfak Vakti” kampanyası çerçevesinde Mescid-i Aksa’da iftar programı gerçekleştirildiğini söyledi.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatci, Mazlumlar İçin İnfak Vakti” kampanyası çerçevesinde Mescid-i Aksa’da iftar programı gerçekleştirildiğini söyledi.

Ahmet Saatci, “Memur-Sen’in paylaşma ve kardeşlik ayında “Mazlumlar İçin İnfak Vakti” sloganıyla başlattığı kampanya çerçevesinde Mescid-i Aksa’da düzenlediği iftar programına binlerce Filistinli Müslüman katıldı” dedi.

Organizasyon hakkında yazılı açıklamalarda bulunan Saatcı,”Sadakataşı Derneği’nin organize ettiği, Memur-Sen’in destek verdiği iftar programına katılmak, mazlumlara bayramlık dağıtmak için bölgeye giden ancak terör devleti İsrail tarafından engellenen ve sınır dışı edilen Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Levent Uslu’nun katılamadığı iftara, Kudüs Büyükelçimiz Mustafa Sarnıç ve aktivistler katıldı. Tüm engellemelere rağmen iftar organizasyonu Filistinlilerin katılımıyla başarıyla gerçekleştirildi.”

Mescid-i Aksa’da önceki günlerde Memur-Sen ve Sadakataşı Derneği tarafından düzenlenecek iftara katılmak için Kudüs’e gitmek üzere Tel’ur Rabi (Tel Aviv) kentine giden gazeteci ve aktivistleri gözaltına altına alarak sınırdışı eden İsrail’in bütün girişimlerine rağmen mazlumlarla buluşma engellenemedi.”



 

Etiketler : israil - kudüs - kudüsde iftar -
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1