Ana Sayfa  /    /  Dülger'den partililere mektuplu özür...
  • Facebook da Paylaş
Dülger'den partililere mektuplu özür...
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4062 okunma
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya milletvekili Mehmet Dülger’in açıklamaları ile ilgili sürpriz bir bilgi verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Akif Gülle, bir gazetecinin, "TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya milletvekili Mehmet Dülger’in çıkışını neye bağlıyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Sayın Dülger dün bu haberi yayınlayan gazetenin genel yayın yönetmenine bir mektup gönderdi. Ayrıca aynı mektubu ekleyerek bütün milletvekili arkadaşlarımıza ve bizlere de bir mektup gönderdi. Gerek bize gönderdiği mektubunda ve gerekse bu gazeteye gönderdiği mektubunda görüşlerinin ve düşüncelerinin çarptırıldığını ifade etti. Üzüntülerini belirtti. AK Parti çatısı altında bu ülkenin gelecek aydınlık günlerine hep beraber yürüdüğümüzü ifade etti. ’Eğer yanlış anlaşılabilecek bir tavır içerisinde olmuşsam, bundan dolayı da bütün herkesten, bütün partili arkadaşlarımızdan da özür diliyorum’ diye mektubunda bir beyanda bulundu. Sayın Dülger’in açıklamalarını dinledikten sonra değerli bir milletvekili hakkında söylenecek bizim açımızdan başka hiçbir şey yoktur."
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1