Ana Sayfa  /    /  Erbakan, açtı ağzını yumdu gözünü
  • Facebook da Paylaş
Erbakan, açtı ağzını yumdu gözünü
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4048 okunma
Necmettin Erbakan, SP'nin İstanbul İl Teşkilatı'nın bayramlaşmasına katıldı. AK Parti'nin IMF'ye teslim olduğunu söyleyen Erbakan, "Tarım bitirildi, sıra sanayide" dedi.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Kapatılan Refah Partisi'nin son Genel Başkanı Necmettin Erbakan, törende yaptığı konuşmada, Saadet Partililerin bayramını kutlayarak, Kurban Bayramı'nın yoksullara karşı görev yapılan İslam dininin en muhteşem ibadetlerinden biri olduğunu söyledi.

''Umarız bu bayram, tüm insanlık aleminin ve tüm İslam aleminin kurtuluşuna vesile olur'' diyen Erbakan, Müslümanların dünyadaki 6 milyar insanın iyiliği ve saadetini istediğini söyledi. Ancak dünyada herkesin böyle düşünmediğini ve bazılarının ırkçılık yaptığını ifade eden Erbakan, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını, Türkiye'nin siyasi, ekonomik ve kültürel açıdan zayıflatılmak istendiğini belirtti.

Erbakan, şu görüşleri dile getirdi:

''Sanayici kardeşim, 'girdi maliyetleri yüksek, YTL aşırı değerli, mal satamıyorum, ihracat yapamıyorum' diyor, sanki bir ihmal, bir sorun varmış gibi... Aslında plan uygulanıyor. AK Parti gitmiş IMF'ye teslim olmuş, onların emirlerini yerine getiriyor. Tarım, hayvancılık yok edildi, şimdi sıra sanayide... Siyonizm, Türkiye'nin açlar, işsizler yurdu olmasını istiyor. Elinde ne varsa alıyor. 'Özelleştirme' diye milli olan ne varsa aldı. 'Galataport' diyeceksin bütün İstanbul'u vereceksin, 'Haliçport' diyeceksin, vereceksin. Parayı veren düdüğü çalıyor, ama nedense düdük hep Yahudi boynuzu oluyor.''

Bayramlaşma törenine, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Yumakoğulları ve partililer katıldı.
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1