Ana Sayfa  /    /  Soğuk Hava Hafta Sonu ve Bayram Süresince Yurtta Etkili Olacak.
  • Facebook da Paylaş
Soğuk Hava Hafta Sonu ve Bayram Süresince Yurtta Etkili Olacak.
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4058 okunma
Bütün bölgeler çok bulutlu ve yağışlı geçeçek. Yağışlar yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu bölgesi ile Sivas ve Yozgat çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Cumartesi ; Ege kıyıları dışında bütün bölgeler yağışlı geçecek.Yağışlar yağmur, hava sıcaklığındaki azalmaya bağlı olarak Trakya, Marmara’nın doğusu, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, iç Anadolu ile Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Hava sıcaklığı yurdun kuzeybatı kesimlerinden başlayarak zamanla tüm yurtta 6-8 derece azalacak.

Pazar ; Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da yağış görülecek. Yağışlar yağmur, Marmara’nın doğusu, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’da karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

Hava sıcaklığındaki azalma kuzey ve iç kesimlerde devam edecek.

Poyraz, Cumartesi ve Pazar günleri; Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz’de kuvvetli olarak esecek.

Pazartesi ( AREFE GÜNÜ ) Yağışlar etkisini azaltarak Marmara’nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz Kıyıları, Doğu Karadeniz ile doğu Anadolu’nun doğusunda hafif olarak sürecek. Yurt genelinde çok bulutlu ve soğuk bir gün yaşanacak.

Salı ( BAYRAM 1. GÜN ) Yurdun büyük bölümü bulutlu bir gün geçirirken, Marmara’nın doğusu, Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun doğusu, ile akşam saatlerinde güney Ege ve Batı Akdeniz kıyıları hafif yağış alacak. Yağışlar yağmur ve karla karışık yağmur, doğu Anadolu’nun doğusunda kar şeklinde olacak. Yurdun iç kesimlerinde sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sis görülecek.

Hava sıcaklığı tüm yurtta mevsim normallerinin altında seyredecek.

BAYRAMIN 3. ve 4. GÜNLERİ ; Yağışlı hava yurt genelinde etkili olacak. Özellikle dönüş öncesi kuzey ve iç kesimlerinde beklenen soğuk hava ve kar yağışlarına yönelik ayrıntılı tahminler Çarşamba ve Perşembe günleri kamu oyuna tekrar duyurulacaktır.

06.01.2006 günü saat 11:22:42"de güncellenmiştir.

YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1