Ana Sayfa  /    /  Çaykur Rizespor Asbaşkanı Yıldırım..
  • Facebook da Paylaş
Çaykur Rizespor Asbaşkanı Yıldırım..
  • 01-01-1970
  • 0 yorum
  • 4069 okunma
Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı Erol Yıldırım, Victoria ile bir yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.
     Yıldırım, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında aksaklık bulunan mevkilere transferler gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Victoria, daha önce 2 yıl bizim formamızı başarıyla giymiş ve kulübümüze büyük hizmetler vermiş bir oyuncu. Teknik direktörümüz Güvenç Kurtar bu oyuncunun alınması için bizden talepte bulundu. Kendisiyle anlaştık. Sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından Victoria ile bir yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladık. Kendisi bugün kampa katılacak'' dedi.
     Ara transfer döneminde en iyi transferleri Çaykur Rizespor'un yaptığını savunan Yıldırım, ''İlk yarıda takımda yaptığımız gençleştirme operasyonu nedeniyle istediğimiz başarıları yakalayamadık, ama gerçekleştirdiğimiz transferlerle en iyi oyuncuları kadromuza katarak gücümüzü bir kat daha artırdık. Kaliteli oyuncularla ikinci yarıda hızla yükselişe geçeceğimize inanıyorum'' diye konuştu.
     Transferde istedikleri oyuncuları aldıklarını ifade eden Yıldırım, ''Yalnız çok iyi bir forvet veya sağ kanat oyuncusu bulabilirsek bunları da kadromuza katmayı düşünüyoruz. Eğer böyle bir transfer yaparsak mevkiinde en iyi olmalarına dikkat edeceğiz'' dedi.
     Trabzonspor'da forma giyen Emrah Eren transferine nokta koymadıklarını da kaydeden Yıldırım, ''Bu konuda Trabzonspor'dan anlayış bekliyoruz. Henüz bir sonuç almış değiliz'' diye konuştu.
    
     -ÇAYKUR RİZESPOR'DA YENİ TESİS YAPIMI-
    
     Yıldırım, 20 milyon dolara mal olması beklenen tesis yapımı için girişimleri başlattıklarını belirterek, şöyle devam etti:
     ''Çaykur Rizespor'un onursal Başkanı Mehmet Cengiz bize yeni tesisin yapımı için söz verdi. Başkanımız Ekrem Cengiz, 1.5 ay sonra yeni tesisin yapımı için çalışmaları başlatacak. Tesisin tamamlanmasının ardından, yeni modern bir stadın yapımı için çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz. Çaykur Rizespor'a modern, kalıcı eserler bırakmak istiyoruz. Bu tesisleri bir yıl içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Ardından her yıl altyapısından 2-3 futbolcu çıkaran bir takım olacağımıza inanıyorum.''
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
Diğer Haberler
MAKALELER YAZARLAR
GAZETE İLK SAYFALAR
HAVA DURUMU


RIZE

KÜNYE   I  REKLAM   I  İLETİŞİM   I  SİTENE EKLE   

Yasal uyarı : Sitemizdeki tüm yazı, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması kesinlikle yasaktır. © 2015

UA-64.669.133-1